joi, 3 martie 2011

Apple lanseaza tableta IPAD 2

Trecand peste faptul ca IPAD este un produs Apple, ma simt obligat sa inscriu acest articol in categoria Gadget-uri/noutati.
Conform comunicatului de presa, aflam ca astazi compania Apple lanseaza tableta IPAD2 care pe langa inlaturarea unor neajunsuri majore intalnite la prima versiune, ca de exemplu, lipsa USB si a camerelor  pentru apel video, aduce un gadget mai puternic, cu procesor A5 dual core la 1Ghz, mai usor si mai subtire ca predecesorul.
Noul IPAD este cu 33 la sută mai subţire şi cu până la 15 la sută mai uşor decât IPAD-ul original, păstrând acelasi display LED de 9.7 inci diagonala. Autonomia comunicata de catre Apple este de pana la 10 ore. 
Gadget-ul IPAD 2 vine cu dotat cu sistemul de operare IOS 4.3, care conform Apple a fost optimizat pentru cresteri de viteza a browser-ului Safari.
IPAD2 are inclus  un giroscop pentru jocuri avansate, suport HSUPA pentru viteza 3G îmbunătăţită Wi-Fi,   3G  şi HDMI Mirroring video care permite utilizatorilor folosirea unui HDTV prin intermediul unui adaptor opţional, dar din pacate nu se poate conecta direct prin HDMI, facilitate intalnita deja la unele tablete cu sistemul de operare Android.



Published with Blogger-droid v1.6.7

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...