Cel mai bun player Multimedia

Orice mobil smartphone trebuie sa aiba si un player multimedia capabil…musai J Am cautat recent pe Market un player bun, dar nu am gasit ceva care sa se descurce cu foarte multe formate si in acelasi timp sa aiba si o interfata foarte buna. Din aceasta cauza trebuie sa spun ca in “finala” au ajuns trei player-e.

Samsung Galaxy S

Eh, oare ce se mai poate spune astăzi la jumătate de an de la lansare despre cel mai bine vândut telefon cu Android de la Samsung? Că ține în continuare pasul cu noile apariții în domeniu și că înca impresionează cu ceea ce ofera? Cu siguranță DA.

Samsung Galaxy S II

Stacheta stabilita de modelul deja arhicunoscut si anume Samsung Galaxy S, se va ridica si mai sus o data cu lansarea modelului Galaxy S II.

Android 3.0 caracteristici si scurt review

In sfarsit se prefigureaza platforma Android 3.0, poate cea mai asteptata versiune de Android in luna Martie 2011.

Tableta HTC Flyer

Sa vedem de data asta ce tableta arunca gigantul HTC pe noul teren de lupta al tabletelor echipate cu Android. Modelul lor este echipat cu un procesor la 1.5 Ghz, memorie ram de 1Ghz, camera foto de 1.3 respectiv 5Mp care filmeaza Hd(720p).

miercuri, 4 mai 2011

Ultimele tablete cu Tegra în promoție le E-mag

Vești bune pentru toți cei care își doresc ultimele modele de tablete cu Android.
În sfârșit cel mai mare retail-er de la noi, a adus în Romania ultimele modele de tablete, de la Blackberry Blackbook , sau Asus TF101-1B054A dual core pâna la râvnitul Motorola Xoom.
Link-ul către magazinul online e-mag este aici.

marți, 3 mai 2011

Tiny Flashlight

Sunt foarte multe aplicații pe Android Market cu același scop: acela  de a transforma ecranul smartphone-ului sau ledul de la camera foto (pentru cei care îl au) într-o mini lanternă foarte utilă. Tiny Flashlight este zic eu, printre cele mai bune ca număr de funcții și ca interfață și cred că merită inclusă în pagina Top Apps, fiind necesară oricărui telefon cu Android.
Aplicația o găsiți pe Android Market, aici.

Mi-a plăcut
  • ușor de utilizat
  • efecte și culori (inclusiv semafor și lumini de poliție)
  • se poate alege un widget cu funcție la alegere
Nu mi-a plăcut
  • deocamdată nimic
Screenshots


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...