Cel mai bun player Multimedia

Orice mobil smartphone trebuie sa aiba si un player multimedia capabil…musai J Am cautat recent pe Market un player bun, dar nu am gasit ceva care sa se descurce cu foarte multe formate si in acelasi timp sa aiba si o interfata foarte buna. Din aceasta cauza trebuie sa spun ca in “finala” au ajuns trei player-e.

Samsung Galaxy S

Eh, oare ce se mai poate spune astăzi la jumătate de an de la lansare despre cel mai bine vândut telefon cu Android de la Samsung? Că ține în continuare pasul cu noile apariții în domeniu și că înca impresionează cu ceea ce ofera? Cu siguranță DA.

Samsung Galaxy S II

Stacheta stabilita de modelul deja arhicunoscut si anume Samsung Galaxy S, se va ridica si mai sus o data cu lansarea modelului Galaxy S II.

Android 3.0 caracteristici si scurt review

In sfarsit se prefigureaza platforma Android 3.0, poate cea mai asteptata versiune de Android in luna Martie 2011.

Tableta HTC Flyer

Sa vedem de data asta ce tableta arunca gigantul HTC pe noul teren de lupta al tabletelor echipate cu Android. Modelul lor este echipat cu un procesor la 1.5 Ghz, memorie ram de 1Ghz, camera foto de 1.3 respectiv 5Mp care filmeaza Hd(720p).

vineri, 1 aprilie 2011

Doubletwist player - un player multimedia de top

Doubletwist player, este o aplicatie cu foarte multe descărcări pe Android Market și înglobează într-o singură aplicație un player video, unul audio și un client de radio online.
Aplicația poate sorta toata muzica gasită pe card dupa artist, album sau numele melodiei sau putem să-i dăm un rating individual. Important de știut este faptul ca exista și varianta pentru PC, care se va putea sincroniza cu instalarea de pe Android, ceea ce ne permite o sincronizare mai ușoara a fisierelor media.
Aplicatia o gasiti pe Android Market, aici si este in continuare free, dar e posibil ca pe viitor sa existe doar o versiune plătită.




Poate vă place și:

Cel mai bun player multimedia pentru Android

Aplicații Romanești D-Radio

HOME

LG P500-un Android 2.2 la un preț corect

Nu știu de ce, dar am impresia ca LG-ul Optimus One este pentru Android la fel ca Htc Tattoo și anume un telefon foarte ieftin care promite și chiar ofera mult în bani puțini, permițând mai multor doritori de Android un terminal foarte accesibil ca preț. Este echipat cu un procesor la 600Mhz, are 512 Mb Ram !, un ecran capacitiv de 3,2 inci cu rezoluție de 480x320 pixeli, este compatibil 3G la 7,2 Mbps și poate funcționa ca și HOTSPOT. Mai merită știut și faptul că are nativ pe el un Android 2,2 cu posibilitatea de up-grade la Android 2,3
Telefonul e disponibil la prețul de 725 Ron și îl recomand atât celor care încearca pentru prima oară platforma Android cât și celor care au telefoane cu rezoluții mai mici si memorii sistem la fel (subscriu și eu aici :))
Telefonul îl găsiți la magazinul E-mag



Poate vă place și:

Recomandările mele - Best Buy

Primul Android Dual-core LG Optimus 2X


HOME

joi, 31 martie 2011

Aplicatii romanesti - Romanian Weather

Poate una dintre cele mai populare aplicații de pe meleagurile nostre mioritice și anume Romanian Weather.
Ce-i drept, numele nu este foarte romanesc, dar în rest, meniul și opțiunile sunt în limba romană.
Aplicația ne arata pe langă temperaturile zilei și o prognoza pe zilele următoare și o funcție interesantă de webcam pentru marile orașe.
Aplicația o gasiți pe Android Market, aici.






Poate vă place și

Aplicații Romanești - Ron Exchange Rates

Cel mai bun browser pentru Android

HOME

miercuri, 30 martie 2011

Aplicatii romanesti - Urbo

Din nou o aplicație romăneasca, de data asta, Urbo. Am vazut pănă acum multe aplicatii de genul acesteia și anume te va localiza cu GPS-ul după care poți căuta într-o bază de date așa numitele POI(Points Of Interest) sau puncte de interes. Aplicația pare a folosi aceeași bază de date ca si website-ul cu același nume. Mie personal mi s-a blocat de cateva ori și lucru cam neplacut este timpul mare de care are nevoie la o cautare.
Ideea URBO mi se pare foarte buna, dar, cred eu mai e loc de îmbunatatiri.
Aplicația o găsiți pe Android Market, aici.





Poate vă place și:

Aplicații Romanești :  D-Radio

Aplicații Romanești: Ron exchange Rates

HOME

marți, 29 martie 2011

Bătalia Titanilor - Desire HD sau Desire Z ?

Urmașul popularului HTC Desire se numește HTC DESIRE HD, care deși este urmașul acestuia, mulți îl consideră HTC HD-ul cu Android nativ.

Telefonul prezinta specificații de top:
Procesor Scorpion la 1 Ghz și GPU Adreno 205
Memorie sistem de 768Mb și ROM de 1,5Gb
Sistem de operare Android 2,2 - Froyo
Ecran LCD de 4,3 inci cu rezoluție 480x800
3G cu HSDPA și viteze de pâna la 14,4Mb/s
Wi-fi b/g/n, conexiune DLNA și Wi-fi hotspot
Camera de 8Mp și filmare hd (720p)
Pentru mai multe detalii vizitați pagina HTC.
Părerea mea este ca Desire Hd bate ca specificații modelul Htc Desire Z, deși mulți il consideră mai bun pe cel din urmă.

Ce are clar mai slab Desire Z și afectează performanțele sunt în primul rând memoria de doar 512Mb față de 768Mb la Desire HD și procesorul Scorpion la doar 800Mhz față de 1Ghz la Desire HD.
În schimb, ce are în plus Desire Z sunt ecranul Super Lcd față de LCD, dar unul de doar 3,7 inci, tastatura QWERTY extensibilă și trackball-ul optic pentru navigație.
Scor 1-0 pentru Desire HD, care este la promoție le EVOMAG la prețul de 2359 RON.

Poate vă place și:


Noutați : HTC PYRAMID

Ultimul LG cu Android, Optimus 2X

HOME

luni, 28 martie 2011

ROM Manager - pentru telefoanele cu ROOT

După cum ii spune și numele, această aplicație se adresează unei categorii mai restrănse de utilizatori de smartphone-uri cu Android și anume doar acelora care și-au Root-uit deja telefoanele. Nu voi mai trece înca o dată prin detalii despre Root-are, am avut deja un articol pe acest subiect, aici ci voi descrie câteva din caracteristicile care fac aceasta aplicație atât de apreciată (peste 39000 rating-uri pe market).
ROM Manager iți gestionează toate ROM-urile, îți face back-up și restaurează sistemul la versiuni anterioare și instalează ROM-uri de pe card sau OTA (Over The Air).
Este o aplicație pe care o voi include in pagina TOP APPS și o consider necesară pe orice telefon cu Root.
Aplicația o găsiți pe Android Market, aici



Poate vă place și:

De ce ROOT la telefonul meu Android?

Aplicații obligatorii pe orice Android

ANDROID 3.0 - Caracteristici

HOME

duminică, 27 martie 2011

Shush sau cum sa nu uitam telefonul pe silent

O aplicație foarte utilă si ușor de folosit, care se numeste Shush Ringer Restorer. De cîte ori nu am fost la un film sau poate pur și simplu într-o sedința, am pus telefonul pe silențios si cand am ajuns acasă am văzut apeluri pierdute? Eu trebuie sa recunosc sincer ca am pațit-o de mai multe ori. Aplicația Shush face o chestie foarte simplă și anume comută din nou difuzorul telefonului din modul silențios la nivelul sonor dorit și într-un interval de timp pe care îl specificam noi.
Aplicatia o gasiti pe Android Market, aici.


O altă aplicație care va intra în lista TOP APPS

Poate va place și:


Cel mai bun player multimedia pentru android

Cel mai bun browser pentru android

HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...