Cel mai bun player Multimedia

Orice mobil smartphone trebuie sa aiba si un player multimedia capabil…musai J Am cautat recent pe Market un player bun, dar nu am gasit ceva care sa se descurce cu foarte multe formate si in acelasi timp sa aiba si o interfata foarte buna. Din aceasta cauza trebuie sa spun ca in “finala” au ajuns trei player-e.

Samsung Galaxy S

Eh, oare ce se mai poate spune astăzi la jumătate de an de la lansare despre cel mai bine vândut telefon cu Android de la Samsung? Că ține în continuare pasul cu noile apariții în domeniu și că înca impresionează cu ceea ce ofera? Cu siguranță DA.

Samsung Galaxy S II

Stacheta stabilita de modelul deja arhicunoscut si anume Samsung Galaxy S, se va ridica si mai sus o data cu lansarea modelului Galaxy S II.

Android 3.0 caracteristici si scurt review

In sfarsit se prefigureaza platforma Android 3.0, poate cea mai asteptata versiune de Android in luna Martie 2011.

Tableta HTC Flyer

Sa vedem de data asta ce tableta arunca gigantul HTC pe noul teren de lupta al tabletelor echipate cu Android. Modelul lor este echipat cu un procesor la 1.5 Ghz, memorie ram de 1Ghz, camera foto de 1.3 respectiv 5Mp care filmeaza Hd(720p).

sâmbătă, 26 martie 2011

Juice Defender sau cum sa-ți pastrezi "sucul"


Eh, veșnica problemă pe care o avem cu smartphone-urile noastre este că răman repede fara "suc" sau "juice" cum se numește si aplicația pe care o voi analiza astazi. Ba ramăne wi-fi pornit, ba uităm conexiunea 3G activă, ba ramăne GPS-ul activat și multe altele. Juice Defender se ocupa de toate atunci cand noi uităm și pot sa spun că face o treabă bună. Din păcate chiar după ce l-am instalat, mi-a oprit de cateva ori net-ul, dar după ce i-am dat de capăt cu setările e super...Pot sa spun sincer ca e foarte eficient in ce face și chiar oprește unele aplicații care vor ieșire pe net imediat ce simt conexiune existenta.
Aplicatia o gasiți pe Android Market, aici și o RECOMAND pe orice telefon cu Android.






Poate va place și

Utilitare sistem  - App Monster

Manager memorie - ES Task Manager

HOME

vineri, 25 martie 2011

Drink Water, sau cum sa bei suficienta apa

 Cu totii stim cat de important este sa bem zilnic cantitatea suficienta de lichide si anume 3 litri/ zi recomandat pentru barbati si 2.2 litri/zi pentru femei. Eu unul nu beau foarte multa apa, dar dupa acest mic studiu legat de importanta hidratarii cred ca o sa cresc cantitatea de apa ce o voi bea zilnic.
Deoarece corpul uman contine aproximativ 60% apa si fiecare componenta a corpului are nevoie de apa pentru a elimina toxinele, transporta nutrientele si a hidrata nasul urechile si gatul nostru.
Si ca sa continuam lectia de biologie incepem cu putin "reverse engineering" si anume trebuie sa vedem unde si cum elimina corpul nostru apa.
Prin urina in medie un adult elimina aproximativ 1,5 litri pe zi. Mai pierdem aproape inca un litru prin respiratie, transpiratie si miscari ale intestinelor. Mancarea pe care o consumam zilnic reprezinta cam 20 la suta din aportul total de lichide, asa ca daca vei consuma 2 litri de apa sau alte bauturi pe zi , impreună cu dieta ta normala, vom inlocui lichidele pierdute in organism.
Sper ca nu v-am plictisit foarte tare pana aici, dar sper ca v-am facut sa va ganditi serios in legatura cu importanta hidratarii corpului. 
Acum sa trecem la ceva mai interesant, la aplicatia numita Drink Water, aplicatie pe care o gasiti pe Android Market, aici.
Aplicatia nu poate fi folosita decat ca widget si ne arata numarul de pahare baute, o statistica utila saptamanala cu numarul de pahare de apa baute pe zi, si un ultimul buton pentru setarile aplicatiei.

De aici putem seta numarul de pahare(target-ul) zilnic cu optiune de reminder si un jurnal (drink journal) unde putem introduce cu detaliu de ora si minute momentul in care am baut apa.
Recomand aceasta aplicatie si un consum corect de apa pentru o hidratare corecta a organismului nostru...


Poate va mai place si :

Alarmdroid-o aplicatie de alarma performanta;
Toate versiunile de Android;
Lookout antivirus-Droid dream killer.

HOME

joi, 24 martie 2011

Noutati - HTC Pyramid

Conform informatiilor ce vin dinspre xda China si nu numai, se pare ca HTC ne pregateste un nou model de top cu numele HTC PYRAMID. Acelasi site ne raporteaza ca procesorul folosit va fi unul dual core la 1.2Ghz ceea ce reprezinta o premiera la HTC, un ecran super LCD de 4.3 inch si rezolutie qHD de 540x960 dar si  768Mb de memorie RAM. Ca si la modelul HTC Thunderbolt acesta are o camera principala de 8Mp si una de 1.3 Mp pentru video-chat. Device-ul este compatibil cu retelele 4G si versiunea Android cu care va fi dotat este cel mai probabil a fi un 2.3
Daca ne uitam la specificatiile procesorului MSM8260 Snapdragon, procesor ce va echipa (conform surselor) acest model, ne putem da seama imediat de puterea sa de calcul. Clasa MSM8x60 sunt procesoare realizate cu tehnologie 45nm pentru un consum redus, iar GPU-ul va fi capabil sa genereze 88 de milioane de tringhiuri/secunda si suporta filmare si redare 1080p, adica full HD.

Impresionant.


Poate va mai place:

Noutati HTC Thunderbolt
Noutati HTC Desire S
Noutati HTC MERGE
Samsung Galaxy S II

HOME

miercuri, 23 martie 2011

Sfaturi si trucuri - Cum sa apelezi un contact cu un click ?

Poate v-ati dorit vreodata sa apelati o persoana din agenda cu o simpla atingere a ecranului? Nu stiti cum sa procedati? Nimic mai simplu...
Apasati TAP lung pe ecran si alegeti Shortcut;
Din Shortcut alegeti mai departe optiunea Person;
Din Person alegeti persoana dorita scriindu-i numele, iar dupa selectie va trebui sa selectati numarul de telefon dorit(in cazul in care aveti definite mai multe);
Felicitari ! ati reusit, pe Home screen va apare "Call contact" exact ca la un Widget.
Simplu, nu?


Poate va place si :

Cum sa-ti prelungesti autonomia acumulatorului?
Cum sa dezinstalezi o aplicatie?
Cel mai bun browser pentru Android?

HOME

marți, 22 martie 2011

Alarmdroid sau cum sa te trezesti sigur cand vrei tu

Am tot testat alarme de toate felurile care mai colorate, care avand mai multe recomandari si rating-uri, pana am dat peste Alarmdroid, care de departe mi se pare cea mai completa aplicatie de alarma pentru Android.
Alarmele sunt usor de setat, pur si simplu faceti TAP pe simbolul "+" din coltul dreapta sus si se creeaza alarma numita "Untitled Alarm". Cu inca un TAP pe alarma creeata se acceseaza meniul de configurare, unul cu multe optiuni, ca:
  • Titlu;
  • Ora alarmei si snooze time(adica timpul la care o amanam daca nu ne trezim imediat)
  • Setare repetare alarma in functie de zilele saptamanii in care dorim activarea alarmei
  • Alarma poate incepe cu nivel sonor crescator
  • Putem sa setam un ton de trezire, fisier mp3 sau chiar stream online
  • Putem activa "Speaking clock" in care o voce feminina ne trezeste spunandu-ne ora(necesita instalare text to speech de pe Android Market)
  • Si ceva util mai degraba pentru a te opri sa te urci in stare de ebrietate la volan decat sa te trezesti dimineata, este optiunea de a rezolva o problema de aritmetica(inmultire si adunare) inainte de a se dezactiva alarma...de departe cea mai ciudata optiune pe care am gasit-o la vreo aplicatie Android, nu o recomand deoarece nu functioneaza ok.
Aplicatia o gasiti pe Android Market, aici.
In concluzie, e o aplicatie care cred ca va ramane mai mult timp pe Tattoo-ul meu, cel putin pana voi gasi ceva mai bun si o recomand!




Poate va place si:
Utilitare sistem - App Monster
Manager memorie ES task manager
Aplicatie download mp3


HOME

luni, 21 martie 2011

Facebook pentru Android

Ehh, cine nu stie astazi ce este facebook? Printre putinele site-uri cu Google PageRank 10, facebook este deja un fenomen social...Unii il folosesc pentru stiri, altii pentru a pastra legatura cu prieteni, sau a schimba poze, ganduri idei...Toate acestea le regasiti in aplicatia Facebook pentru Android pe care va las mai bine pe voi sa o descopetiti in amanunt...

Aplicatia o gasiti pe Android Market, aici.
Screenshots:


Articol asemanator:
Androgadget si pe Facebook

duminică, 20 martie 2011

Utilitare sistem - Clipper

O alta aplicatie obligatorie, zic eu, pe orice telefon Android se numeste Clipper. Dupa cum ii spune si numele este o aplicatie care gestioneaza continutul din memoria clippbord al telefonului. Cu aceasta aplicatie puteti folosi functia "copy & paste " intre aplicatii, de exemplu puteti selecta o adresa web tinand apasat pe adresa paginii, selectam textul dorit si putem face "paste" in alta aplicatie sau alt tab al browser-ului. Este foarte utila si o Recomand !
Aplicatia o gasiti pe Android Market, aici.
Screenshots:


Articole similare: Recomandari Top Apps; Astrid Task list manager

Toate versiunile Android

Am introdus o noua pagina si anume una pe care doresc sa o mentin "la zi" cu informatii si detalii despre versiunile de Android existente si caracteristicile lor.
Pagina o gasiti aici, sau din Homepage, butonul "VERSIUNI ANDROID"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...