duminică, 13 martie 2011

Tableta HTC Flyer

  Sa vedem de data asta ce tableta arunca gigantul HTC pe noul teren de lupta al tabletelor echipate cu Android.
Modelul lor este echipat cu un procesor la 1.5 Ghz, memorie ram de 1Ghz, camera foto de 1.3 respectiv 5Mp care filmeaza Hd(720p) si ecran de 7.7 inch cu rezolutie de 1024x600 pixeli. De asemenea tableta dispune de 32 Gb capacitate de stocare interna si Htc a introdus o facilitate noua la aceasta tableta si anume un stylus senzitiv, descris ca HTC Scribe. Acesta este capabil sa selecteze si sa transfere catre alte aplicatii continutul selectat ca text sau imagine. Sistemul de operare va fi o versiune de Android modificata pentru eficienta imbunatatita la tablete si anume Android 2.4. La capitolul conectivitate multimedia, tableta poate reda contint audio/video catre un TV sau alt device compatibil DLNA(Digital Living Network Alliance).
Desi dotat cu ecran de 7.7 inch fata de concurenta reprezentata de Samsung Galaxy Tab si Apple Ipad dotate cu ecrane de 10 inch, modelul de la HTC isi ia rolul in serios si lasa o impresie foarte buna.
In mod sigur piata tabletelor va fi noul teren de joaca al acestor giganti in materie de gadget-uri, iar noi nu putem decat sa stam cu sufletul la gura asteptand urmatoarea aparitie si calculandu-ne bugetul personal :)

2 comentarii:

Salut Adi,
Dap, asta e diagonala ecranului, vezi link catre site-ul oficial mai jos:
http://www.htc.com/www/tablets/htc-flyer/

Numai bine,

Florin

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...