joi, 17 martie 2011

Ultimul model LG cu Android, Optimus 2X

Dupa anuntul oficial al LG din decembrie despre lansarea primulul model Android cu procesor dual core , iata ca suntem in luna martie si modelul se lasa inca asteptat, desi se asteapta aparitia in Europa in luna aceasta...
Acest model, de fapt primul smartphone Android cu procesor dual core,  este echipat cu un procesor NVIDIA Tegra 2 dual-core  la 1Ghz, ce va rula un  Android 2.2 (Froyo) cu up-grade la versiunea 2.3 Gingerbread. 
Modelul LG Optimus 2X va avea un ecran de 4 inci, 2 camere, cea frontala pentru video-call de 1.3Megapizeli iar camera principala de pe spatele telefonului va avea 8 Megapixeli si va oferi filmare 1080p la 24fps si 720p la 30fps. Memoria interna disponibila este de 8GB iar memoria sistem este de 512 Mb. De asemena ofera iesire TV prin HDMI si sustine Adobe Flash.
Ce-i drept, ca si specificatii este impresionant, ramane de vazut cum este "real life" unde nu doar puterea procesorului conteaza...

In poza de mai jos e o comparatie foarte interesanta intre puterea acestui procesor dual core si fostul lider in benchmark-uri pana nu demult, varful de top Nexus One.

Update 16 aprilie 2011- E-mag a introdus modelul la ofertă, aici


 
 Articol asemanator, aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...