sâmbătă, 19 martie 2011

Noutati - HTC Thunderbolt

Din nou un model de top de la HTC, modelul HTC Thunderbolt. Acesta vine "dotat" cu binecunoscuta deja interfata HTC Sense 2.0 atasata unui Android 2.2.  Are un ecran de 4.3 inch WVGA 480 x 800 Super LCD, care este cel mai mare din clasa sa. Inima sa este un procesor Qualcomm Snapdragon la 1 Ghz ajutat de  o generoasa memorie sistem de 768 Mb si  8Gb memorie interna, lucru destul de nou la HTC si mai degraba specific modelelor Samsung.. La capitolul foto si video, afiseaza o camera principala de 8 Mp cu autofocus si 2 led-uri iar pentru video-chat una de 1.3Mp, frontala, fiind capabil de filmare HD(720p).
La capitolul conectivitate, este dotat cu mai noul standard numit DLNA(Digital Living Network Alliance), un standard stabilit de Sony in 2003,  care permite transferul de informatie, wireless intre telefon si alte dispozitive compatibile, gen TV LCD, tableta, etc. O caracteristica, zic eu, demna de remarcat este sistemul de 2 microfoane cu anulare a zgomotului, pentru o calitate a sunetului imbunatatita.
Din pacate pentru noi in Romania, nu se stie o data cand il vom putea achizitiona sau care din jucatorii mari de pe piata il va promova, insa lansarea pe piata a telefonului o va face Verizon in SUA in aceasta luna(Martie).

Poate va place si:
Samsung Galaxy S II 
Noutati HTC, modelul Desire S 
Ultimul model HTC Merge

HOME



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...